BRADERIE DE HASSELT 2016.

Op Koningsdag, woensdag 27 april 2016, organiseert Ondernemersvereniging De Hasselt alweer voor de 44e keer  Braderie De Hasselt in Tilburg, deze wordt gehouden in de Hasseltstraat en op het Textielplein.

Ook dit jaar zullen we weer alles in het werk stellen om een super leuke en gezellige braderie te organiseren met volop muziek en activiteiten voor jong en oud.

De jaarmarkt is van 10.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Ook standhouders kunnen zich nog aanmelden voor onze Braderie De Hasselt. De huur van een kraam is € 85.00 incl. zeil. Ook verkoopwagens en losse meters is nog mogelijk. U kunt nog inschrijven tot 31 maart 2016.

U kunt een deelnameformulier aanvragen of u aanmelden via de mail. Vermeldt dan u bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, mailadres en contactpersoon. Ook graag vermelden wat u gaat verkopen en hoeveel kramen en/of meters u wilt. Dit alles kan via e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hopen u te mogen ontvangen op onze BRADERIE DE HASSELT op woensdag 27 april 2016.